foto

Ben Batt

  • nar. 1986
    Wigan, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Despite the Falling Snow
Dusty and Me
The Windmill Massacre
2015 The Go-Between (TV film)
2014 Coach
Electricity
2012 Úprkem
2011 Captain America: První Avenger
Weekender
2009 Záchrana
2008 Na hraně lásky

TV seriály

2017 In the Dark (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Povstání barbarů (TV seriál)
2015 From Darkness (TV seriál)
2014 From There to Here (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Scott and Bailey (TV seriál)
Wrong Place, Wrong Time (S03E07)
Undermined (S03E06)
Witness (S03E05)
další epizody (7)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Stormy Occurrence (S02E07)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
Divided Loyalties (S02E08)
Sidelines (S02E07)
Mould (S02E06)
další epizody (7)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Vendetta (S01E06)
Faultlines (S01E05)
Execution (S01E04)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
Frankie's Story (S01E02)
The Promise (TV seriál)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Hudba, pro kterou se umírá (S02E02)
2002 Profil vraha (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hunter X Hunter 357 | #108 - Gentle Awakening 01-19-2016 | A Star Is Born (2018) Viewed: 24254