foto

Viktor Ujčík

  • nar. 24.5.1972 (46 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Sport 2010 (TV film) - a.z.
2001 Mistři okamžiku (TV film)
Zlatý hattrick
1997 Nejcennější bronz (TV film)
1996 Cesta za titulem: MS Vídeň 1996 (TV film)

TV pořady

2014 Hokejista Tipsport extraligy sezony 2013/14 (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fifty Shades Darker (Fifty Shades #2) | épisode 12 Chapter Twelve: Anatomy of a Murder | 0 rponse