foto

Luke Kirby

  • nar. 29.6.1978 (40 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Luke Kirby se narodil americkým rodičům jako Luke Farrell Kirby. Jeho rodiče se do Kanady přistěhovali před jeho narozením. Po studiu základní školy Chatham South School přešel na National Theatre School of Canada, kde se věnoval dramatu. Studium dokončil v roce 2000. Po dokončení konzervatoře se vrhl na dráhu herectví.

Začal se objevovat v prvních filmech. Zahrál si roli Jakea Hollandera ve filmu Ztracená, Angela Barberiniho ve filmu Mambo Italian. Mezi jeho nejznámější role bezesporu patří „alias Jim“ ve filmu Halloween: Zmrtvýchvstání nebo role Nicka Steinwalda ve filmu Šéfe, jsem v tom!, kde si zahrál společně s Lindsay Lohan. Zahrál si také v dramatu Skleněný, ve kterém si zahrál vychovatele Pierce.

Luke není ženatý a nemá žádné děti.

Jiří "jirik2103" Kratochvíl

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skleněný
2018 Little Woods
2017 Another Kind of Wedding
Psí poslání
2015 Mania Days
2013 Krajina poskvrněných
2012 The Samaritan
2011 Take This Waltz
2009 Šéfe, jsem v tom!
2007 V dostihovém sedle
2005 Golfový sen
Teorie oken
2004 Sex Traffic (TV film)
2003 Jak nezískat Pulitzera
Mambo italiano
Štěstí
2002 Halloween: Resurrected
Halloween: Zmrtvýchvstání
2001 Přístav (TV film)
Ztracená

TV seriály

2018 Sorry for Your Loss (TV seriál)
Welcome to Palm Springs (E09)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Nobody Has to Get Hurt (S02E08)
We're All Beasts (S02E06)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
další epizody (7)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Simone (S02E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
Deductions (S03E15)
Warning Shot (S03E13)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Because You Left (S01E03)
Ya Shivu v Bolshom Dome Na Kholme (S01E02)
další epizody (4)
Bull (TV seriál)
Dirty Little Secrets (S01E22)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
Flashpoint (E05)
Liftoff (E04)
další epizody (6)
Dobrá manželka (TV seriál)
Cooked (S07E03)
2013 Rectify (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
2πR (S02E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Rat Race (S01E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vanity's Bonfire (S14E07)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Last Dance (S02E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Folie a Deux (S08E07)

Dokumentární

2000 Give Me Your Soul...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lexicon offers IMAX Enhanced models MC10, RV-9, RV-6 | Magic Kaito BD Subtitle Indonesia | Chapter 7