foto

Michael Riebl

  • nar. 1960
    Wien, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Die Spätzünder (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Na chvíli svobodní
2006 Freundschaft
Korunní princ (TV film)
2003 Twinni
1998 Tři poštovní lupiči
1997 Der Unfisch
El Chicko
Komisař Rex, mladá léta (TV film)
1995 Exit II - Verklärte Nacht
Schwarze Tage (TV film)
1994 Bauernschach (TV film)
Internationale Zone
1992 Averills Ankommen
Geheimnis, Das
1990 Zeit der Rache
1986 Tatort - Strindbergs Früchte (TV film)

TV seriály

2004 Komisař Rex (TV seriál)
Mrtvý a dítě (S09E12)
Čarodějnice a jiné ženy (S09E11)
Mrtvý, který ještě žil (S09E10)
další epizody (5)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Léčka u baru (S08E02)
2001 Komisař Rex (TV seriál)
V poslední vteřině (S07E01)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Sisi (S05E13)
Štvanice (S05E12)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný úkol (S04E13)
Poslední zápas (S04E12)
Šmírák (S04E11)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2015 Planet Ottakring
2011 Der Wettbewerb (TV film)
Vatertag
2010 Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)

TV seriály

2014 Die Detektive (TV seriál)
Die Steintaler ...von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Ende und Anfang (S03E06)
Zukunftspläne (S03E04)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (4)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Krokodýl v Dunaji (S09E06)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Vitamíny na smrt (S09E04)
Atentát na Rexe (S09E01)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Jeden musí zemřít (S08E08)
Čtyřnohý svědek (S08E04)
2001 Powder Park (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Krásná smrt (S07E03)
Obchod s dětmi (S07E02)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Smrtící karta (S06E07)
Bratrovražda (S06E06)
Studený jako led (S06E05)
další epizody (5)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Smolař (S05E05)
Zdánlivě snadný případ (S05E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
А'Студио | 10 more uploadgig, nitroflare links | Tsuritama