foto

Monika Žídková

  • nar. 11.6.1977 (41 let)
    Kravaře, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2014 Ostře sledovaný vlak (TV pořad)
2012 Jak šmakuje Moravskoslezsko (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Anna Camp | Pod osłoną nocy / Moonlig... | Harveys schnabelhafte Abenteuer