foto

Jan Pohl

  • nar. 9.1.1982 (37 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fikkefuchs
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
Toter Winkel (TV film)
Trugspur - Der Usedom-Krimi (TV film)
2015 Frau Roggenschaubs Reise
Zwei Familien auf der Palme (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
2011 Captain America: První Avenger
Schimanski: Zločin a trest (TV film)
United (TV film)
2009 Das Echo der Schuld (TV film)
Die Blücherbande (TV film)
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Das Haus (studentský film)
Werther (TV film)
2007 Ďáblova dílna
2005 Místo činu: Temné cesty (TV film)
1984 Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Výkupné (S20E13)
2015 Morgen hör ich auf (TV seriál)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Pizza mortale (S02E05)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gossip Girl S06E09 | WENN DIE SONNE UNTERGEHT | HD Alien Predator