foto

Leoš Žižka

  • nar. 10.6.1963 (55 let)
    Svitavy, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rodina je základ státu
2001 Podzimní návrat

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Padělek (E07)
2015 Labyrint (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Pamlsek (S03E03)
2005 Strážce duší (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
2003 Komediograf (TV seriál)

TV pořady

2007 5 proti 5 (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
FIFA 17 (Xbox 360) | Impulse S01E01 480p x264-mSD 1 hour | The Boss Baby - Wieder im Geschft (6)