foto

Jarmila Šuláková

  • nar. 27.6.1929
    Vsetín, Československo
  • zem. 11.2.2017 (87 let)
    Vsetín, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Všichni mají talent
1979 Balada o uherském králi
1954 Ještě svatba nebyla...

Dokumentární

2014 Nic než národopis
1996 Všude najlepší (koncert)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1989 Vesnická slavnost na Valašsku (TV film)
1965 Broln v Holandsku (TV film)

TV pořady

2006 Před půlnocí (TV pořad)
2005 Vínečko, ne voda (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Při strážnickej bráně (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2001 Na kus řeči (TV pořad)
Zpívání na Frgálu (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Bolkoviny (TV pořad)
1996 Přezůvky s sebou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
1987 Dnes večer z Ostravy (TV pořad)
1976 Chvilka u cimbálu (TV pořad)
1970 Podvečer při živáňské (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex Education - Season 1 | Die Brücke – Transit in den Tod | Como Eu Conheci Sua Mãe