foto

Sy Turner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Captain America: První Avenger
2002 Equilibrium

TV seriály

2012 Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Fledgling (S01E01)
2008 Merlin (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
News astuce Resident Evil 2 : soluce complète des campagnes de Claire Léon, Scénario... | Drama / Romance (+) | C-Bear and Jamal