foto

Michael Swan

  • nar. 11.6.1948 (70 let)
    San Jose, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Legend of the Naked Ghost
2016 Attack of the Killer Donuts
Boonville Redemption
2014 Atwill Web Series
2013 Pleasure Spa (TV film)
Scared Topless (TV film)
Sexy Wives Sinsations (TV film)
2012 I Love Your Moves
Lizard Man
Piranhaconda (TV film)
2011 Captain America: První Avenger
Pavouci útočí
2010 Dry Run
Krokodýl vs. aligátor (TV film)
Let smrti (TV film)
2009 Svazující tajemství (TV film)
2008 Aliens Gone Wild (TV film)
Midnight Movie
2007 Wedding Video, The
2006 Bliss, The
1986 Pátek třináctého 6: Jason žije
1985 J.O.E. and the Colonel (TV film)
1983 V (TV film)
Šerif z pouti (TV film)
1980 Inside Moves
Piráti (TV film)
1979 Girl Who Saved the World, The (TV film)
1978 Love Is Not Enough (TV film)
1976 Dynasty (TV film)
Quest, The (TV film)
1975 Babe (TV film)
Blue Knight, The (TV film)

TV seriály

2017 Hilton Head Island (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
2010 The Bay (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S06E07)
2007 Big Shots (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Beast from the Belly of a Boeing (S01E12)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Jak jde čas (S11E15)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Hagen (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
The Chisholms (TV seriál)
1979 Stop Susan Williams (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
东平网络.rar | Anne Will | Heel Belgium drogisterij