foto

Paul Bergquist

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lies of Love
2016 Božská Florence
Fantastická zvířata a kde je najít
La Corrispondenza
2015 A.K.A Nadia
2014 71
2012 Spike Island
Tezz
2011 Captain America: První Avenger
Vrahova důvěrnice (TV film)
2010 Burke and Hare

TV seriály

2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
In Manus Dei (E03)
2014 Puppy Love (TV seriál)
2013 Utopia (TV seriál)
2012 Love Life (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2008 Crimes That Shook Britain (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Scarica APK | Mood Messenger - SMS MMS | Julian Dennison