foto

John Shaffner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Home Game (TV film)
2007 Beast, The
2006 Sex, Power, Love & Politics (TV film)
Stroller Wars (TV film)
The Big Bang Theory - Unaired Pilot (TV film)
2003 Sixteen to Life (TV film)
2001 Magie a kouzla Davida Copperfielda: Ohnivé tornádo (TV film)
1995 Magie a kouzla Davida Copperfielda: Tajemné síly (TV film)
1994 Magic of David Copperfield: 15 Years of Magic, The (TV film)
1993 Magic of David Copperfield XV: Fires of Passion, The (TV film)
1992 Magic of David Copperfield XIV: Flying - Live the Dream, The (TV film)
1991 Magic of David Copperfield XIII: Mystery on the Orient Express, The (TV film)
1990 Magic of David Copperfield XII: The Niagara Falls Challenge, The (TV film)
1989 Magic of David Copperfield XI: The Explosive Encounter, The (TV film)
1988 Magie a kouzla Davida Copperfielda: Bermudský trojúhelník (TV film)
Secret Identity of Jack the Ripper, The (TV film)
1987 Magic of David Copperfield IX: Escape from Alcatraz, The (TV film)

TV seriály

2019 The Conners (TV seriál)
We Continue to Truck (E11)
Don't Shoot the Piano Teacher (E10)
Rage Against the Machine (E09)
Máma (TV seriál)
Epizoda 17 (S06E17)
Skippy and the Knowledge Hole (S06E16)
Sparkling Banter and a Failing Steel Town (S06E15)
další epizody (6)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Donation Oscillation (S12E15)
The Meteorite Manifestation (S12E14)
The Confirmation Polarization (S12E13)
další epizody (5)
2018 Happy Together (TV seriál)
Pilot (E01)
The Conners (TV seriál)
O Sister, Where Art Thou (E08)
One Flew Over The Conners' Nest (E06)
Miracles (E05)
další epizody (7)
Máma (TV seriál)
Foot Powder and Five Feet of Vodka (S06E11)
Flamingos and a Dance-Based Exercise Class (S06E10)
Pork Loin and a Beat-Up Monte Carlo (S06E09)
další epizody (9)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
The VCR Illumination (S12E10)
The Citation Negation (S12E09)
The Consummation Deviation (S12E08)
další epizody (23)
Roseanne (TV seriál)
Knee Deep (S10E09)
Netflix & Pill (S10E08)
Go Cubs (S10E07)
další epizody (9)
2017 Máma (TV seriál)
Fish Town and Too Many Thank You's (S05E02)
Twinkle Lights and Grandma Shoes (S05E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Extrémně otravná oslava (S11E11)
Bitcoinová retrospektiva (S11E09)
Reputace v sázce (S11E07)
další epizody (17)
2016 Crowded (TV seriál)
The Ranch (TV seriál)
Leavin's Been Comin' (For a Long, Long Time) (S01E19)
Máma (TV seriál)
Lockjaw and a Liquid Diet (S04E22)
A Few Thongs and a Hawaiian Funeral (S04E21)
A Cricket and a Hedge Made of Gold (S04E20)
další epizody (22)
Mike a Molly (TV seriál)
I See Love (S06E13)
Curse of the Bambino (S06E12)
The Adoption Option (S06E11)
další epizody (13)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Synchronicita narozenin (S10E11)
Šachování se společným majetkem (S10E10)
Zneuznaný génius (S10E09)
další epizody (24)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Atticus Finch and the Downtrodden (S03E22)
Mahjong Sally and the Ecstasy (S03E21)
Pure Evil and a Free Piece of Cheesecake (S03E20)
další epizody (22)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Očekávání premiérové noci (S09E11)
Kompenzace zhrzenosti (S09E10)
Vystřídání partnerských rolí (S09E09)
další epizody (24)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jasně, že je mrtvý (S12E15)
Nedávej opicím zbraň (S12E14)
Dědouš miloval svý holky (S12E13)
další epizody (7)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Pregnant (S01E04)
Young & Lesbian (S01E03)
Young & Ringless (S01E02)
další epizody (4)
Máma (TV seriál)
Fun Girl Stuff and Eternal Salvation (S02E22)
Patient Zero and the Chocolate Fountain (S02E21)
Sick Popes and a Red Ferrari (S02E20)
další epizody (22)
Mike a Molly (TV seriál)
The Bitter Man and the Sea (S05E22)
Near Death Do Us Part (S05E21)
Mother from Another Mudlick (S05E19)
další epizody (20)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Infiltrace sterilní místnosti (S08E11)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
Korekce nosní přepážky (S08E09)
další epizody (23)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Santova jízda (S12E08)
Sex s animákem (S12E07)
Alan sejmul malou holku (S12E06)
další epizody (17)
2013 Máma (TV seriál)
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22)
Broken Dreams and Blocked Arteries (S01E21)
Clumsy Monkeys and a Tilted Uterus (S01E20)
další epizody (22)
Mike a Molly (TV seriál)
Eight Is Enough (S04E22)
This Old Peggy (S04E21)
Sex, Lies and Helicopters (S04E20)
další epizody (22)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Cooperova extrakce (S07E11)
Vyvrácení existence objevu (S07E10)
Anulace na Den díkůvzdání (S07E09)
další epizody (24)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
Guys with Kids (TV seriál)
Sullivan a syn (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Windy City (S03E23)
School Recital (S03E22)
Molly's Out of Town (S03E21)
další epizody (23)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vánoční deziluze (S06E11)
Technika vykuchání ryby (S06E10)
Konflikt s parkovacím místem (S06E09)
další epizody (23)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Do pusy ne (S09E17)
Zoey v zoo (S09E15)
Vousy (S09E14)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
The Wedding (S02E23)
The Rehearsal (S02E22)
Bachelor/Bachelorette (S02E21)
další epizody (23)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Speckermanova repríza (S05E11)
Rozšíření Válečníků z Ka’a (S05E10)
Rozptýlení ornitofobie (S05E09)
další epizody (24)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Krásná přistávací dráha (S09E11)
Akvárium plné skleněných očí (S09E10)
Frodo (S09E09)
další epizody (14)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Peggy's New Beau (S01E24)
Victoria's Birthday (S01E23)
Cigar Talk (S01E22)
další epizody (24)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rekombinace Ligy spravedlnosti (S04E11)
Hypotéza o cizím parazitovi (S04E10)
Komplikovanost vztahů (S04E09)
další epizody (23)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Cold Case (S04E37)
Coupon Bob (S04E36)
The Joy of Learning (S04E35)
další epizody (30)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Čokoňamky aneb umřelo mi štěně (S08E12)
Mrtvý od pasu dolů (S08E11)
Jau, jau, nepřestávej (S08E10)
další epizody (4)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Mateřská shoda (S03E11)
Experiment Gorila (S03E10)
Formulace odplaty (S03E09)
další epizody (23)
V dobrém i zlém (TV seriál)
The Buffer (S04E07)
The Ex-Factor (S04E06)
The Courtship of Eddie's Parents (S04E05)
další epizody (5)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Hmm, ryba. Mňam (S07E03)
Zotročení do třetího kolena (S07E02)
818-jklpuzo (S07E01)
další epizody (16)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11)
Záhada s paní Vartabedianovou (S02E10)
Triangulace bílého chřestu (S02E09)
další epizody (20)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Secret Meatball (S03E07)
Circumdecision (S03E06)
Philadelphia Freedom (S03E05)
další epizody (13)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Čtyři milenky a jeden pohřeb (S06E11)
Ucítil šunku a rozrušilo ho to (S06E10)
Příživník v Malibu (S06E09)
další epizody (6)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
Knedlíčkový paradox (S01E07)
Paradigma Pána prstenů (S01E06)
další epizody (8)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Everybody Digs Doug (S02E09)
No More Mr. Vice Guy (S02E08)
Bedtime Stories (S02E07)
další epizody (21)
Rodinná válka (TV seriál)
The Graduate (S02E22)
A Bitter Pill to Swallow (S02E21)
The War of the Golds (S02E20)
další epizody (12)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Není čeho se bát (S04E13)
Kastrování ovcí v Montaně (S04E12)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Daddy's Girl (S01E10)
The Toaster (S01E09)
Death Sex (S01E08)
další epizody (10)
Rodinná válka (TV seriál)
Love Is Blind (S02E10)
Cork Screwed! (S02E09)
Gaza Strip (S02E08)
další epizody (22)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vánoční večírek (S04E11)
Líbal jsem Abrahama Lincolna (S04E10)
Corey je už hodinu mrtvá (S04E09)
další epizody (24)
2005 Committed (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Breaking Up Is Hard to Do (S01E10)
Dave Get Your Gun (S01E09)
The Empire Spanks Back (S01E08)
další epizody (10)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Santova vesnička prokletých (S03E11)
Něco slaného a zkrouceného (S03E10)
Madam a její zvláštní přítel (S03E09)
další epizody (11)
2004 Listen Up (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Dharma & Greg (TV seriál)
The Mamas and the Papas: Part 2 (S05E24)
The Mamas and the Papas: Part 1 (S05E23)
Tuesday's Child (S05E22)
další epizody (12)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Previously on Dharma and Greg (S05E12)
A Fish Tale (S05E11)
Dream a Little Dream of Her (S05E10)
další epizody (27)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Boxing Dharma (S04E09)
Charma Loves Greb (S04E08)
Mad Secretaries and Englishmen (S04E07)
další epizody (21)
1999 Work with Me (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Looking for the Goodbars (S03E12)
Lawyers, Beer and Money (S03E11)
Thanksgiving Until It Hurts (S03E10)
další epizody (24)
1998 The Hughleys (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Are You Ready for Some Football? (S02E12)
The House That Dharma Built (S02E11)
Yes, We Have No Bananas (or Anything Else for That Matter) (S02E10)
další epizody (23)
1997 Alright Already (TV seriál)
Chicago Sons (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Haus Arrest (S01E12)
Instant Dharma (S01E11)
The First Thanksgiving (S01E10)
další epizody (12)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Partners (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)

TV pořady

2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
2014 The 2014 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
The 20th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2000 The 52nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1999 Arista Records' 25th Anniversary Celebration (TV pořad)
The Man Show (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Little Dog: Season 2 | 奇迹男孩 | Reptilien