foto

Frida Jonason

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Goliáš
X&Y
2017 Euforie
2016 Vážná hra
2015 Čest mezi zloději
2013 Hotel
2011 Gläntan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Watch Movie | Kathy Baker | get the latest edition