foto

Peter Moser

  • nar. 1948
    Wien, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
2000 Místo činu: Vrah milénia (TV film)
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál) - původní scénář
Vražedná jeseň (E13) - původní scénář
Stopy krvi (E12) - původní scénář
Nemé výkriky (E11) - původní scénář
další epizody (13)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Maskovaná smrt (S02E05)
Smrtící svádění (S02E04)
Vražedné léto (S02E03)
další epizody (11)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)
Diagnóza vražda (S01E07)
Mrtvá ze Schönbrunnu (S01E06)
další epizody (8)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Doping (S10E04)
Bestie je konečně mrtvá (S10E03)
Muž bez paměti (S10E02)
další epizody (13)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Vitamíny na smrt (S09E04)
Poštovní holubi (S09E03)
Proč musí děti trpět (S09E02)
další epizody (6)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Zamilovaná do vraha (S08E11)
Všechno nejlepší k narozeninám (S08E10)
Nenávist k hezkým blondýnám (S08E09)
další epizody (11)
2001 Komisař Rex (TV seriál)
Paprsky pomsty (S07E10)
Smrt přišla dvakrát (S07E09)
Dívka a vrah (S07E08)
další epizody (10)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Kůň za milióny (S06E12)
Honba za věčným životem (S06E11)
Smrt přes internet (S06E10)
další epizody (12)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Sisi (S05E13)
Štvanice (S05E12)
Vraždící hračky (S05E11)
další epizody (13)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný úkol (S04E13)
Poslední zápas (S04E12)
Šmírák (S04E11)
další epizody (13)
1997 Komisař Rex (TV seriál)
Krvavé růže (S03E12)
Vražda na jídelníčku (S03E11)
1996 Komisař Rex (TV seriál)
Proč zemřel Romeo? (S03E09)
Pátrání po mrtvé (S03E08)
Vražda v hypnóze (S03E07)
další epizody (13)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Únos (S02E11)
Vůně smrti (S02E10)
Ve znamení Satana (S02E09)
další epizody (17)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)
Diagnóza vražda (S01E07)
Mrtvá ze Schönbrunnu (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
IRClean 2.0 | Eps13 Shooter Season 3 | Bart Sidles