foto

Marcello Walton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 RSC Live: Titus Andronicus (divadelní záznam)
2016 Ben Hur
2013 Rivalové
2012 Interview se zabijákem
2011 Captain America: První Avenger
2008 Macbeth's Disciple
2003 Ten Minutes
2001 Intimita
1995 Dirty Old Town (TV film)

TV seriály

2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 My Hero (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Battle of Kings: Bannockburn (TV film)
2005 Život a smrt v Římě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
More Details | Ripper Street | Gefangene der Toten Guts