foto

Mikolas Josef

  • nar. 4.10.1995 (23 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2018 Eurovision Song Contest 2018 (TV pořad)
Ocenění E.ON Energy Globe 2018 (TV pořad)
Slavní (TV pořad)
SuperStar 2018 (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2018 (TV pořad)
Život ve hvězdách (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Limuzína (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Mikolas Josef - Lie to Me (hudební videoklip)
2016 Mikolas Josef - Believe (Hey Hey) (hudební videoklip)
Mikolas Josef - Free (hudební videoklip)
2015 Mikolas Josef - Hands Bloody (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2017 Mikolas Josef - Lie to Me (hudební videoklip)
2016 Mikolas Josef - Believe (Hey Hey) (hudební videoklip)
Mikolas Josef - Free (hudební videoklip)
2015 Mikolas Josef - Hands Bloody (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
GraphicRiver Premium Photoshop Styles Vol.3 | deutchepunk | Batman v Superman: El Amanecer de la Justicia (2016)