foto

Tami Sagher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Irreplaceable You
Most Likely to Murder
2016 Don't Think Twice
Women Who Kill
2007 Dante's Inferno
Zbouchnutá
2006 Grounds Zero
2002 No Sleep 'til Madison

TV seriály

2019 Russian Doll (TV seriál)
A Warm Body (E03)
2017 Shrink (TV seriál)
S.O.S. (E06)
Mrtvý bod (TV seriál)
Lepers Repel (S02E22)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes to College! (S03E04)
2016 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Everyone for Themselves (S04E08)
The World's Most Interesting Woman in the World (S04E01)
Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
2015 Difficult People (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Fight Like a Girl (S03E07)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Stinsonovská raketová krize (S07E04)
2005 Larry, kroť se (TV seriál)
The Larry David Sandwich (S05E01)
2001 Sketch Pad (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1996 Sports Bar, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Who Was? Show (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
I'm the Talking Ass (S06E04)
2017 Girls (TV seriál)
The Bounce (S06E07)
2016 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Rubbing Our Clips (S04E09)
Everyone for Themselves (S04E08)
Psychopath Test (S04E07)
další epizody (9)
Girls (TV seriál)
Královnou na dva dny (S05E05)
2015 Amyino plodné lůno (TV seriál)
3 Buttholes (S03E10)
Wingwoman (S03E09)
Foam (S03E08)
další epizody (10)
2014 Broad City (TV seriál)
Apartment Hunters (S01E09)
Hurricane Wanda (S01E07)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dávačka (S08E07)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Návrat Nemravné dýně (S07E08)
Den zoufalství (S06E16)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Čtyřicet dva svisle (S02E05)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Boku no Hero Academia 45 | Tôi Nghe Thấy Âm Thanh Của BạnTrọn Bộ 2019 Trailer | Dragon Ball Z Vegeta vs Numero 18