foto

Stormy Daniels

  • nar. 17.3.1979 (39 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vlastním jménem Stephanie Gregory Clifford, známá jako Stormy Waters, Stormy Daniels, nebo jen Stormy je známou americkou pornoherečkou, scenáristkou a režisérkou. Svůj pseudonym si vybrala kvůli své lásce ke skupině Mötley Crue, jejíž basák Nikki Sixx pojmenoval svou dceru Stormy.

Když ji byly čtyři roky, její rodiče se rozvedli a Malá Stormy byla vychovávaná matkou, ale vzhledem k místy nepříznivé finanční situaci nebylo dětství přímo ideální. Když studovala na Magnet High School v domovském státě Lousiana starala se o ročenku a byla členkou 4-H klubu.

Se striptýzem začala v 17 letech v klubu Baton Rouge, kde se potkala s Devon Michaels, která zrovna pracovala na dvou lesbických scénách pro nadcházející porno filmy, jednom pro Hirshův Wicked Pictures a druhém pro Sin City. Stormy šanci využila a pro Sin City natočila scénu s Devon pro film AMERICAN GIRLS PART 2 a doprovodila Devon při práci pro film u Wicked, kde se potkala s Bradem Armstrongem, který ji požádal aby s ním zůstala a pokračovala v natáčení lesbických scén. V červenci byla obsazena do hlavní role v dalším z počinů firmy Wicked Pictures s názvem HEAT, ve kterém si odbyla první heterosexuální scénu a v září toho roku podepsala dlouhodobou smlouvu s Wicked.

V roce 2004 získala prestižní cenu Best new Starlett od Adult Video News kterou naprosto nečekala a dokonce se vsadila s jinou pornoherečkou o 500 dolarů, že cenu získá Jesse Jane. Ve stejném roce začala i s režírováním pro Wicked a stala se jednou z hlavních postav této společnosti.

Stormy se objevila i v mnoha časopisech jako Playboy, Hustler, High Society, GQ nebo FHM. Účinkovala i v "normálních" filmech. V roce 2007 si zahrála striptérku, snažící se znovu obnovit formu basketbalisty ve filmu DIRT. Později toho roku učinkovala ve videoklipu Wake up Call skupiny Maroon 5.

Zahrála si i v prvních dvou filmech Judda Apatowa, ve filmu 40 LET PANIC jsme ji mohli vidět ve fiktivním pornofilmu ze sbírky postavy Paula Rudda, Space Nuts: Episode 69-Unholy Union, na který se dívá postava Stevea Carella a poté jako Carellovu sexuální představu. V bonusech na DVD tohoto filmu můžeme vidět couvajícího producenta a herce tohoto filmu Setha Rogena před náporem žhavé Stormy v parodii na MY DINNER WITH ANDRE, za tento bonus získala cenu AVN award za nelepší bonus, ve filmu ZBOUCHNUTÁ si zahrála tanečníci provádějící klínový tanec ve scéně se Sethem Rogenem a Paulem Ruddem, kteří během tance řeší své pokažené vztahy se svými partnerkami ve Vegas.

Objevila se i v epizodě seriálu REAL SEX a PARTY DOWN. Stormy získala v letech 2004-2009 30 cen za práci v pornu, za všechny jmenujme například cenu Night Move za nejlepší herečku za rok 2004, 2006 a nejlepšího režiséra za rok 2005 a 2008 a to cenu editorů a cenu diváků. Za hororovou pornoparodii CAMP CUDDLY PINES: POWERTOOL MASSACRE získala AVN Award za nejlepší herečku ve vedlejší roli a za scénář.

Skupina fanoušků jí chce letos (2010) dosadit do volebního boje v Lousianě proti senátorovi Davidu Vitterovi, Stormy chce uskutečnit debatu s voliči s kampaní zaměřenou na ekonomiku, postavení žen v bussinesu a ochranu děti. Bylo potvrzeno, že na jejího manažera byl spáchán pokus o atentát, kdy mu do auta nastražili bombu. Pokud bude Stormy zvolena ukončí kariéru v pornoprůmyslu. Je vdaná za novináře v pornoprůmyslu, Mikea Moze.

Martin "masw" Swider

Herecká filmografie

Filmy

2015 Deception
2014 Sleeping Beauty XXX: An Axel Braun Parody
2013 Divorcees
Nymphos
Talking Shop
2012 Immortal Love
Perfect Partner, The
Snatched
2010 Honeymoon, The
Sex Therapy
Souboj s podsvětím
What Went Wrong
Whatever It Takes
2009 Dirty Minds
Operation: Tropical Stormy
Tormented
2008 Bound
One Wild & Crazy Night
Predator 3: The Final Chapter
Predator II: The Return
Stormy's Favorites
Two
Wicked, The
2007 Black Widow
Driven
Hot 4 Twat
Last Night
Muse, The
Operation: Desert Stormy
Playgirl: Heavenly Heat
Predator, The
Zbouchnutá
2006 3 Wishes
Award Winning Sex Stars 2
Sleeping Around
2005 40 let panic
American Dreams
Camp Cuddly Pines Powertool Massacre
Eternity
Internal Affairs: From the Files of Valley 911!
Jenna's Star Power
Neighbors
Spreading My Seed
Čarodějky z Breastwicku
2004 Art of Oral Group Sex, The
Band Camp
Matrix Pornstars
Portrait
Slave to Love
Super Size Meat
Tit Happens
Wicked Divas: Julia Ann
Wicked Divas: Stormy
2003 All Anal
Beautiful
Cargo
Girls Eat Girl
Island Fever 2
Island Girls
Kink
Lost and Found
Naked Hollywood 17: Lights, Camera, Action
Not a Romance
Photo Club
Porn Star
Princess
Red, White & Blonde
Ron Jeremy on the Loose: Atlantic City
Skin Deep
Space Nuts
Suspicious Minds
Thumpin Melons
Without You
Young & Anal
2002 Behind the Scenes of 'Dripping Wet Sex'
Best Friends
Breast Friends 2
Cupid's Arrow
Dripping Wet Sex 4
Erotic Idols
Falling from Grace
Finally Legal 7
Grand Opening
Hot Showers 6
Love Potion 69
Reflections
Splendor
Trailer Trash Nurses 6
When the Boyz Are Away the Girlz Will Play 7
2000 Big Busted Goddesses of Las Vegas

TV seriály

2007 Dirt (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)

Dokumentární

2010 After Porn Ends - a.z.
Rated A for Adult (TV seriál)
2009 Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
2007 The Adult Entertainment Expo
2004 Porno Valley (TV seriál)
Pornománie: Skrytá místa Hollywoodu (TV seriál)

TV pořady

2015 AVN Awards Show 2015 (TV pořad)
2013 30th Annual AVN Awards, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Impulse S01E01 480p x264-mSD 1 hour | The Boss Baby - Wieder im Geschft (6) | 2x For Sony PS2 2.4G Wireless Twin Shock Game Controller Joystick Joypad$14.85 6d left