foto

Bob Frídl

  • nar. 13.11.1947
    Brno, Československo
  • zem. 25.2.2013 (65 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 PopStory (TV seriál) - a.z.
2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Boba Frídla (S07E17)
2007 Roky už se toulám
1998 Bigbít (TV seriál)

TV pořady

2007 Souboj hitů (TV pořad)
2001 Dobroty (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
1992 Legendy taneční hudby (TV pořad)
1985 Námořnický karneval (TV pořad)
1979 Písničky Boba Frídla (TV pořad)
1976 Chvilka u cimbálu (TV pořad)
Dostaveníčko (TV pořad)
Květiny a písničky (TV pořad)
1975 Dostaveníčko na Vysočině (TV pořad)
1973 Píseň má láska (TV pořad)
1972 Vzpomínka na kolo (TV pořad)
1971 Brněnské kolo (TV pořad)
1970 Gott - party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
The Boondocks | No Code of Conduct | apocalypse now frenc