foto

David Haig

  • nar. 20.9.1955 (63 let)
    Aldershot, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Panství Downton
2017 National Theatre Live: Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (divadelní záznam)
2016 Božská Florence
Svědek obžaloby (TV film)
2010 Mo (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
Dustbin Baby (TV film)
Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
2007 Legenda o mém synovi (TV film)
Mr. Bean's Wedding
2006 Projekt Andromeda (TV film)
2002 Crime and Punishment (TV film)
Láska s výstrahou
Rachel's Attic
2001 Jim z nádraží (TV film)
Neviditelný Ivor (TV film)
2000 Dalziel a Pascoe: I mrtví vraždí (TV film)
1999 Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
1996 Never Mind the Horrocks (TV film)
1995 Four Corners of Nowhere, The
1994 Čtyři svatby a jeden pohřeb
1990 Portrait of a Marriage (TV film)
1986 Alamut Ambush, The (TV film)
Cold War Killers (TV film)
1985 Morons from Outer Space
1984 Dark Enemy

TV seriály

2015 Penny Dreadful (TV seriál)
A byli nepřáteli (S02E10)
A samo peklo mým jediným soupeřem (S02E09)
Okázalé hrůzy (S02E06)
další epizody (5)
2013 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Wright Way, The (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Neklidně spočívá hlava (S04E02)
Snáze čelit zlu, které známe (S04E01)
Moje rodina (TV seriál)
Guru (S09E08)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Chybná teorie (S12E04)
2005 Je to soda (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
The Last Gamble (S01E06)
1998 Talking Heads 2 (TV seriál)
1997 Keeping Mum (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Netvor se zelenýma očima (S02E07)
Vztek na silnicích (S02E06)
Tak do nich, Modrá četo (S02E05)
další epizody (7)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
Dnešní mládež (S01E06)
Noční můra (S01E05)
další epizody (7)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
Nice Day at the Office (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
To Say I Love You, Pt. 2 (S01E04)
To Say I Love You, Pt. 1 (S01E03)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Chessgame (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Moon Stallion, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2013 Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)

TV pořady

2007 Comic Relief 2007: The Big One (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Computer Organization and Architecture, 9th Edition, Pdf Free Download | any way t | kshowonline