foto

Sam Hoare

  • nar. 27.6.1981 (37 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hurricane: Squadron 303
The Mercy
2015 FlySpy
Solitary
2014 Keeping Rosy
2013 ABE
An Adventure in Space and Time (TV film)
2012 Bert & Dickie
2011 Captain America: První Avenger
2008 Lekce 21
Summerhill (TV film)
2007 Zlatý kompas

TV seriály

2018 McMafia (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Delicious (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Cizinka (TV seriál)
Na ty, co jsme ztratili (S03E04)
Do boje (S03E01)
Endeavour (TV seriál)
Sklizeň (S04E04)
2016 Dark Angel (TV seriál)
National Treasure (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Dickensian (TV seriál)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (5)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Blandings (TV seriál)
Dancing on the Edge (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Kladivo boží (S01E01)
2010 Vláda (TV seriál)
Ctnost uprostřed (S01E01)
2007 Lilies (TV seriál)
Party Animals (TV seriál)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
People and Relationships | Marlon Wayans | Temporada 12