foto

Marion Mitterhammer

  • nar. 8.8.1965 (53 let)
    Bruck an der Mur, Štýrsko, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loybner
Schwarzach 23 und der Schädel des Saatans (TV film)
2017 Mordkommission Istanbul - Der letzte Gast (TV film)
Vraždy u jezera: Dokud je smrt nerozdělí (TV film)
2016 München Mord – Kein Mensch, kein Problem (TV film)
Skryté rezervy
2015 K-10 Stunden Angst
Kripo Bozen - Wer ohne Spuren geht (TV film)
Vanessa
2014 Cecelia Ahern: Mezi nebem a zemí (TV film)
Tatort - Blackout (TV film)
2013 Das Traumhotel - Myanmar (TV film)
Die Werkstürmer
Lilly Schönauer: Láska z minulosti (TV film)
Wilsberg - Die Bielefeld-Verschwörung (TV film)
2012 Am Himmel der Tag
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
2011 Bez otce
Posedlost tancem (TV film)
Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
Wie man leben soll
Željesboj (TV film)
2010 Lilly Schönauer: Miluji cizince (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Miluji tě k smrti (TV film)
Vraždy podle Grimmů (TV film)
Zu Eng!
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
Gier (TV film)
2008 Bez syna neodejdu (TV film)
2007 Der geköpfte Hahn
Nezvěstná (TV film)
Tatort - Ruhe sanft (TV film)
Unter Verdacht - Hase und Igel (TV film)
2006 Klimt
Pingpong
2005 Hotel snů: Bali (TV film)
Lauras Wunschzettel (TV film)
2004 Bella Block - Das Gegenteil von Liebe (TV film)
Pod bílými plachtami: Plavba za štěstím (TV film)
Utta Danella: Měsíc na jezeře (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
Auch Erben will gelernt sein (TV film)
Böse Zellen
Nebezpečné pocity (TV film)
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
2002 Big Ben - Salzburská specialita (TV film)
Regentage (TV film)
Verrückt nach Paris
2001 Loď snů - Mexiko (TV film)
2000 Rosamunde Pilcherová: Rozervaná srdce (TV film)
Zakázaná touha (TV film)
1999 Cena za rozkoš (TV film)
Das Mädchen aus der Torte (TV film)
1998 O jeden hřích navíc (TV film)
Quintett komplett (TV film)
Wie eine Spinne im Netz (TV film)
1997 Schmutzige Wahrheit (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
Spatz in der Hand (TV film)
Spitzenleistung (TV film)
Tatort - Schattenwelt (TV film)
1995 Die Frau des Anwaltes
Komu patří Tobias?
Straßen von Berlin - Die Akte Stalin, Die (TV film)
1994 Rosen aus Jericho

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2015 Grand Hotel (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
Das Traumhotel (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Hluboký pád (S06E14)
2002 Alicia! (TV seriál)
Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Der Salzbaron (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2011 Fauner Consulting (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Vanessa

Producentská filmografie

Filmy

2015 K-10 Stunden Angst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iain Glen | Killing Bites Subtitle Indonesia | Wildlife (2018)