foto

Sophie McShera

  • nar. 1985
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Panství Downton
2017 Murdered for Being Different (TV film)
2015 Popelka
2014 Highway to Dampus

TV seriály

2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch Mystery Mansion (S12E01)
2016 Galavant (TV seriál)
The One True King (To Unite Them All) (S02E10)
Battle of the Three Armies (S02E09)
Bewitched, Bothered, and Belittled (S02E04)
další epizody (5)
2015 Drunk History (TV seriál)
Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
My Cousin Izzy (S01E07)
Completely Mad... Alena (S01E05)
V čísle 9 (TV seriál)
Seance Time (S02E06)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (9)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (9)
2013 The Job Lot (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (9)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Christmas at Downton Abbey (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2014 Život v časech "Panství Downton" (TV film)
2011 Panství Downton: Pohled do zákulisí (TV film)

TV pořady

2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Watch Series | Medieval Lives | Watch Movie